Novembers nyhetsbrev

Novembers nyhetsbrev

November har anlänt och det mesta av den lilla turnén med min bok Observationer är avklarad. På 6 veckor har jag betat av Tyskland, London och Stockholm för att prata om boken och träffa stickare från när och fjärran och det har varit otroligt givande och roligt! Den 25/11 är det Kronobergs bokmässa i Växjö kommunhus, och den 6/12 har jag stick- och bokcafé på biblioteket i lilla Gemla strax utanför Växjö. Efter det är det tid att varva ned, komma hem och jobba i butiken och verkstan.

Men nu till det första och största i detta nyhetsbrev - jag fyller år! För att fira är det 38% rabatt på alla mina egenpublicerade mönster på Ravelry med koden HEY38 hela helgen, 18-19 november.

 

Jag hoppas att du ska hitta ett mönster eller tre du tycker om, och att det du väljer blir ett fint tillägg i ditt mönsterbibliotek. Min intention är att designa plagg som känns fina att bära år efter år, genom olika trender och årstider.

Det finns såklart massor av garn som passar till mina mönster i webbshoppen och butiken - Dyed in the Wool har just blivit påfyllt, till exempel, och det finns garner i naturmaterial för alla smaker och färgönskningar! 

Det nyaste tillskottet är annars projektväskan med texten “I’D RATHER BE KNITTING” screentryckt på! Den finns i två färger och håller alla garner och projekt på plats genom den smarta dragskon, som också gör att den kan bäras på ryggen, som en gympapåse. Det finns bara ett fåtal kvar av varje färg men påfyllning kommer i december.

 

I'd rather be knitting projektväska tote bag tygkasse stickning

Sist men inte minst vill jag påminna om att knitalongen för min bok, #ObservationsKAL, är i full gång, och kommer pågå hela vägen fram till vårdagjämningen nästa år, den 20 mars. Ingen stress - bara gott om tid att välja garn och projekt och sen tillbringa mörka kvällar och morgnar med maskor, flätor, färger och strukturer. I december kommer den första av flera giveaways så tagga ditt projekt (färdigt eller pågående, allt går bra!) med #ObservationsKAL för att vara med i utlottningen!

Som alltid är butiken, både den fysiska på Gamla Växjövägen i Ingelstad, och webbshoppen, full med underbart handplockat garn från mindre företag! Elk market yarn är Sveriges enda återförsäljare av garn från Spincycle yarnsThe Birlinn Yarn Company och La Bien Aimée och här finns också massor av fint från The Fibre CoRetrosaria Rosa PomarWooldreamersBiches&Bûches, och såklart Sägen, Lottas egna handfärgade garnmärke.

Tillbehör och stickor hittar du från The Knitting BarberMaison Sajou och Chiaogoo, det finns många fina böcker och tidskrifter och nu också riktigt grymma anteckningsböcker från bästa Field Notes

Butiken är alltid öppen på söndagar kl 11-15, och på internet precis hela tiden. Under december kommer vi ha utökade öppettider så håll ett öga på våra sociala medier för mer info! Webbordrar skickas varje dag. Varmt välkomna!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.