Ett år i kvarnen!

Ett år i kvarnen!

Här kommer ett litet erbjudande för att fira att det var ett helt år sedan Elk market yarn flyttade in i den gamla kvarnen och vattenkraftverket i Ingelstad, 15 km söder om Växjö!

Även om det här är femte året jag driver Elk market yarn (VART tar tiden vägen!) har det inte varit några stora firanden för själva butiken tidigare. Elk market yarn öppnade på nyårsdagen 2020 och att ha födelsedagskalas på nyårsdagen har inte känts direkt ultimat... så nu är jag superglad att ha en vacker vårdag att fira jubileum i de fantastiska lokalerna istället!

I helgen hade vi kalas med bubbel och salta pinnar i butiken, men jag vet ju att ni, kära kunder, är utspridda över hela vårt avlånga land. Därför kommer nu erbjudandet även i webbshoppen, och mellan 9-11 maj (tor-lör) är det 10% rabatt på detta med koden ONEYEAR

SÄGEN GARN - mitt eget garnmärke, handfärgade direkt här i kvarnen bredvid butiken! Alla Sägens garnbaser är av obehandlade naturfibrer av bästa kvalitet. Om du tycker namnen är underliga (vi älskar det underliga) kan du läsa mer om dem i denna post.

BÖCKER&TIDSKRIFTER - fyll på hantverksbiblioteket med äldre nummer av tidskrifter och vackra böcker! Det här inkluderar min bok Observationer: Stickning och essäer från skogen som kom ut förra året och som jag är vansinnigt stolt över. (Gäller ej förbeställningar)

MINA MÖNSTER PÅ RAVELRY - välj bland de 30 mönster jag har till salu i min Ravelry-butik! Mitt bästa tips just nu skulle vara en Ulven raglan i originalgarnerna Sägen Fe och Sägen Basilisk: ett enkelt och avslappnande tröjprojekt som kommer vara helt perfekt för kyliga sommarkvällar och vidare genom året.

Detta erbjudande börjar alltså gälla i morgon, torsdagen den 9/5!

Tusen tack till er alla för att ni är här och följer och stöttar detta äventyr! Jag hade aldrig kunnat ana allt jag fått lära mig, stångas mot och glädjas åt under de senaste fem åren när jag sa upp mig från mitt jobb som universitetsbibliotekarie. Och ännu mer ser jag fram emot de kommande fem åren - tänk vad mycket garn och idéer som kommer passera genom våra sinnen och händer! 

Lotta

 

Koden ONEYEAR är giltig i webbshoppen och på Ravelry mellan 9-11 maj 2024.

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.